Articles Tagged ‘Betty Aslanis - ΠΡΌΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ,’

Η αυτοεκτίμηση δημιουργεί τον καινούργιο σας εαυτό!

Ήρθε ή ώρα να αλλάξουμε πρώτα ΕΜΕΙΣ τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το σώμα μας για να δούμε αποτελέσματα!
Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα έξω με την υπόσχεση να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας.
Εκεί που αποτυγχάνει το κάθε πρόγραμμα είναι στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ.
Όταν τρώμε αυτά που μας λένε και γυμναζόμαστε στην αρχή έχουμε αποτελέσματα, όπως τα κιλά αυτά επανέρχονται πίσω τις περισσότερες φορές και ίσως παραπάνω. Όλοι μας έχουμε παρόμοια εμπειρία!

Είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουμε το υποσυνείδητο, αυτά που υπάρχουν αποθηκευμένα μέσα στο μυαλό μας, γιατί το υποσυνείδητο είναι το μέρος του μυαλού μας που κάνει καταγραφές & αποθηκεύει πληροφορίες σύμφωνα με αυτά που σκεφτόμαστε και λέμε.
Αυτό ισχύει για τα πάντα τους στόχους μας, τις σχέσεις μας, τα οικονομικά μας……

Eγώ θα σας βοηθήσω να πετύχετε τους στόχους σας ΟΧΙ μόνο στο ΣΩΜΑ, αλλά και στο ΜΥΑΛΟ, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί που αποτυγχάνουν ΔΕΝ είναι από την διατροφή τους, αλλά από το μυαλό τους, «είμαι χοντρή» «είμαι άσκημη» «δεν μπορώ» «δεν θα τα καταφέρω»…...Όταν αρχίζουμε μία δίαιτα συνήθως σταματάμε διάφορες τροφές π.χ. την σοκολάτα, όμως η αλήθεια είναι ότι αυτές οι τροφές δεν είναι αυτές που μας παχαίνουν, είναι αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτό φαίνεται στις περιπτώσεις που ενώ προσέχουμε την διατροφή μας και γυμναζόμαστε, ο οργανισμός εξακολουθεί να ΜΗΝ μας ακούει!

Εάν δεν έχουμε ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ και προσπαθήσουμε να κάνουμε θεραπεία η διατροφή ΔΕΝ θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Όλα καταγράφονται στο μυαλό μας και το σώμα ανταποκρίνεται αναλόγως.
Έτσι μας μιλάει το σώμα, με το να ΜΗΝ μας ακούει!
Εάν θέλουμε να αλλάξουμε την πορεία της υγείας μας, το βάρος μας και την σύνθεση του σώματος μας θα πρέπει να αλλάξουμε πρώτα την ΣΤΑΣΗ & ΝΕΟΤΡΟΠΙΑ μας.

Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε:
1. Στέλνοντας καθημερινά αγάπη στον εαυτό
2. Προσέχοντας την γλώσσα μας
3. Επικοινωνώντας με ανθρωπους που μας υποστηρίζουν και μας ενθαρρύνουν.
4. Εχοντας Ανοικτό Μυαλό &
5. Μαθαίνοντας καινουργια πράγματα.

Θα ήθελα να σας ανακουφίσω από όλο το βάρος των περασμένων ετών!
Μαζι μου έχω το επιστημονικό Training Team & τους Patchbuddy Coaches, μια μεγάλη Ομάδα υποστήριξης & αλληλεγγύης.

Θα σας στέλνω ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ το προγραμμα της Φωτοθεραπειας σας με τα επιθεματα για Κυτταρική αποτοξίνωση, τα μενού της εβδομαδα με ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, που θα γνωρίζετε πως να τις μαγειρεύετε, τα ψώνια της εβδομάδας για καλύτερη οργάνωση, οδηγίες για ασκήσεις γυμναστικης & «ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ» για να διαλογιζεστε θετικά κατά την διάρκεια της ημέρας και να στέλνετε αγάπη & φως στον εαυτό σας για 1-2 λεπτά την ημέρα όπου κιαν βρίσκεστε!
Ναι, θα οργανώςετε την ζωή σας και θα υπενθυμίζετε στον εαυτό σας κάθε φορά, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ότι θα γίνετε υγιεις, οτι θα αποκτήσετε το σώμα που ονειρεύεστε και ότι είστε ευγνώμονες για ό,τι εχετε και για οτι θα αποκτήσετε στον μελλον. Τοσο απλά !
Όλα δουλεύουν συνεργικά και ΜΟΝΟ με τέτοια στάση ζωής θα μπορέσετε να πετύχετε και να ζείτε στο σώμα που ονειρεύεστε.

Με την "ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ" ο κάθε ένας ξεχωριστα θα καταλάβει, ποιο είναι το κομμάτι, που του λείπει και στερείται την υγεία, την χαρά & την επιτυχία στην ζωή.

Θα καταλάβετε πόσο δυνατό είναι το μυαλό σας και οτι ΜΑΖΙ μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα από ότι ΜΟΝΟΙ!

Να θυμάστε ότι τα 5 μυστικά αυτοτοπεποίθεσηs & μακροζωίας για το σώμα που ονειρεύεστε είναι: ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΚΙΝΗΣΗ & ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, όλα μέσα στο πρόγραμα της 'ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ" για τον καινούργιο σας εαυτό!!

Betty


 

 

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ" 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΊΤΕ!

ΝΟ CHALLENCE, NO CHANGE !!
"Δεν θα βρείτε κάποιον να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο χωρίς Coach"
RESET TODAY & SHARE THE LOVE!

ΛΕΜΕ "ΝΑΙ"  στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ για Φωτοθεραπεία με Προσωπικό Coaching &
πολλά BONUS για τον Καινούργιο μας Εαυτό!!


Γιατί,  "KAMMIA ΠΡΟΚΛΗΣΗ = ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ" !!!

Φίλες & φίλοι,
Ήρθε ή ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την υγεία σας & το σώμα σας για να δείτε αποτελέσματα! 
Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα έξω με την υπόσχεση να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας. Εάν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την πορεία της υγείας σας, θα πρέπει να αλλάξετε τα ΛΟΓΙΑ σας, την ΣΤΑΣΗ & ΝΕΟΤΡΟΠΙΑ σας, γιατί εκεί που αποτυγχάνει το κάθε πρόγραμμα είναι στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ με τις αρνητικές καταγραφές  που κάνουμε ασυνείδητα για παράδειγμα  «κανείς δεν με αγαπάει», «είμαι χοντρή & άσκημη», «δεν θα τα καταφέρω», «δεν θα βρω δουλειά» κ.α.

ΜΗΠΩΣ, θέλετε να κάνετε μία καινούργια αρχή, γιατί σας κούρασαν οι ΑΝΑΒΟΛΕΣ & οι φοβίες;
ΜΗΠΩΣ, θέλετε να βελτιώσετε την αντίσταση του οργανισμού σας στην Ινσουλίνη & δεν ξέρετε πως;
MΗΠΩΣ, έχετε προβλήματα μεταβολισμού, φουσκώματα, έλλειψη ενέργειας, αποκέντρωσης, στρες κ.α.;
ΜΗΠΩΣ, θέλετε να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος & να αποκτήσετε περισσότερο μυϊκή μάζα & γράμμωση για να ζείτε στο σώμα που ονειρεύεστε;

Εάν ΝΑΙ, τότε …. ΜΗΠΩΣ, ήρθε ή ώρα να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ τα προβλήματα σας σε ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, όπως εγώ, & να μας ακολουθήσετε στο πρόγραμμα «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ»;
Θα είμαι η προσωπική σας #COACH  για 4 3βδομάδες, μαζί το Επιστημονικό TRAINING TEAM & τους «Απόφοιτους»της προηγούμενης ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ του Γενάρη 2017 για να σας στηρίξουμε όταν θα αισθάνεστε ότι θέλετε να καταθέσετε τα όπλα!

Αρχίζουμε στις 20 Μαρτίουτην καινούργια «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ» για τον καινούργιο σας εαυτό μέσα σε ένα κλειστό & εμπιστευτικό Group του Facebook όπου θα έχετε καθημερινή υποστήριξη & επικοινωνία μαζί με ΟΛΟΥΣ εμάς για να μην τα παρατήσετε!  Αυτό είναι το μέρος που θα δημιουργήσετε φίλους και ίσως «κολλήσετε»!!

Θα ήθελα να σας ανακουφίσω από όλο το βάρος των περασμένων ετών και να σας προσκαλέσω στην «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ" για τον Καινούργιο σας Εαυτό, επιλέγοντας ΕΔΩ μία επιλογή με επιθέματα ή Winfit, που θα σας δώσει το εισιτήριο συμμετοχής σας στο πρόγραμμα, επωφελούμενοι με 3 BONUS,που μπορείτε να κρατήσετε για πάντα, αξίας τουλάχιστον 500 €, απαραίτητα για την προσωπική σας επιτυχία.

BONUS 1 – Καθαρή διατροφή
Κάθε Παρασκευή θα παίρνετε στο email σας  τα ΜΕΝΟΥ της επόμενης εβδομάδες  με νόστιμα & υγιεινά μενού με ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά, που ΕΣΕΙΣ θα επιλέγετε για να αξιοποιήσετε τα αποτέλεσμα της Φωτοθεραπείας που θα ακολουθήσετε!
Παράλληλα, θα παίρνετε κάθε Παρασκευή μαζί με τα ΜΕΝΟΥ της εβδομάδας, την κατάσταση με τα ψώνια της εβδομάδας για μάθετε να προγραμματίζετε και να οργανώνετε το φαγητό σας.  Θα μάθετε να μην τρώτε στην τύχη, κάτι που δεν σας ωφελεί, ενώ θα διαπιστώσετε μεγάλη οικονομία στην τσέπη σας!

ΒΟΝUS 2 – Άσκηση
Κάθε Παρασκευή, θα έχετε οδηγίες με link για ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε 1 φορά με 2 φορές την εβδομάδα μέσα από το σπίτι σας για 10 -15 λεπτά για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάστασης και να γεμίσετε με ευεξία.

ΒONUS 3 – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
Κάθε Παρασκευή, θα έχετε στην διάθεση σας σύντομα κειμενάκια «ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ» για να διαλογίζεστε  κατά την διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε και να στέλνετε αγάπη & φως στον εαυτό σας, 1 - 2 λεπτά με θετική προσέγγιση, γιατί το αξίζετε!

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ "ΟΜΟΡΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ" 

Για την δήλωση συμμετοχής σας στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ», επικοινωνείτε, ΕΔΩ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ"

2009 - Ανακάλυψα την ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ στην Καραϊβική σε συνέδριο αντιγήρανσης , ψάχνοντας  απεγνωσμένα για εναλλακτικές θεραπείες προς αποφυγήν της αρθροπλαστικής  χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο μου.
2016 - Ανακάλυψα την ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και το σπουδαιότερο,  πως να μαγειρεύω με καθαρές τροφές & υπερτροφές που μας ωφελούν, γιατί υπέφερα από προβλήματα πέψης & μεταβολικού συνδρόμου επί σειρά ετών. 
2009 - Σήμερα μοιράζομαι την γνώση & την εμπειρία μου, βοηθώντας άλλους καταγράφοντας  την δική τους επιτυχία, αλλά και την δική μου, το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι ΕΣΕΙΣ!

Μερικές Μαρτυρίες, ΕΔΩ.  Για το BLOG, ΕΔΩ.

Αλήθεια, ποιος ξέρει πόσους ανθρώπους η προσωπική σας εμπειρία,  θα μπορούσε να αγγίξει, και πόσοι καινούργοι ορίζοντες θα μπορούσαν να ανοίξουν σε ΕΣΑΣ;

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ «ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»
Ευτυχώς, η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,  υπάρχει σήμερα στις  μέρες μας & ΟΛΟΙ μπορούμε να την διαχειριστούμε σε καθημερινή βάση, φορώντας εύκολα & απλά ένα «αυτοκόλλητο» επίθεμα είτε για ΠΡΟΛΗΨΗ, είτε για ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της καλής μας υγείας, είτε για ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κακής μας υγείας, γιατί δουλεύουν σε ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!
Με την φωτοθεραπεία ο οργανισμός μπαίνει σε κατάσταση αυτόιασης  με τελείως φυσικό τρόπο «συχνότητες φωτός»,  οι δε ΤΡΟΦΕΣ, που καταναλώνουμε παίζουν μεγάλο ρόλο γιατί  αποτελούν τα ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ του οργανισμού που βοηθούν την διαδικασία της αυτοίασης, έτσι γεμίζουμε με ζωή & ενέργεια!

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ»

Κατά την διάρκεια του ταξιδίου μας στην  «ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ», θα καταλάβετε, τελικά, ποιο είναι το κομμάτι του puzzle, που λείπει από την ζωή σας και στερείστε την χαρά, την αγάπη, την υγεία & την επιτυχία. Γιατί, εάν πράγματι τρώμε υγιεινά, όπως λέμε, τότε γιατί δεν μπορούμε να γίνουμε υγιείς & να χάσουμε τα περιττά μας κιλά; Θα το καταλάβουμε και θα το λύσουμε! Επίσης, θα καταλάβετε πόσο δυνατό είναι το μυαλό σας και ΝΑΙ, θα τα καταφέρετε να ζήσετε στο σώμα που ονειρεύεστε, υγιείς και αισιόδοξοι για να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΚΙΝΗΣΗ & ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, χωρίς άλλες καθυστερήσεις για να εξασφαλήσετε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ, πριν ΚΛΕΙΣΕΙ το πρόγραμμα!!

Δηλώστε ΣΗΜΕΡΑ την συμμετοχή σας ΕΔΩ, αφού ΠΡΩΤΑ κάνετε την ΕΠΙΛΟΓΗσας  και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την ΑΓΑΠΗ με τους αγαπημένους σας. " The more,the merrier"!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Σας στέλνω πολλές ευχές με την αγάπη μου,
Υour Coach,
Betty

Betty Aslanis
Patchbuddy Coach
LifeWave Director - Educator
Betty Aslanis Training Team & Patchbuddy Coaches
www.bettyaslanis.gr
F/B: Betty Aslanis Training Team
www.learnitlive.com/bettyaslanis
 
Decide. Commit. Succeed.

ΓΙΑΤΙ ¨ΝΑΙ" ΣΤΗΝ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ» ;

ΓΙΑΤΙ  ¨ΝΑΙ" ΣΤΗΝ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ» ;

Αρχίζουμε την Δευτέρα, 23 Γενάρη, 2017

Το πρόγραμμα «ΠΡΟΚΛΗΣΗ των 30 ΗΜΕΡΩΝ» είναι ΔΩΡΕΑΝ & περιλαμβάνει:

1. ΔΙΑΤΡΟΦΗ (νόστιμες & υγιεινές που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά σύμφωνα με την διαλειμματική διατροφή «παράθυρο 8 ωρών»
2. PATCHING(κυτταρική αποτοξίνωση με επιθέματα φωτοθεραπείας & ειδικά πρωτόκολλα για προβλήματα υγείας)
3. ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ για Διαλογισμό και θετική σκέψη.
4. ΑΣΚΗΣΗ(Ασκήσεις γυμναστικής 2-4 φορές/εβδομάδα των 10 -20 λεπτών).
5. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ (ερωτήσεις/απαντήσεις) από την επιστημονική Ομάδα του Betty Aslanis Training Team & Patchbuddies
6. ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ( Αρχεία)


 • Έχει ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ για να βοηθήσει άτομα θέλουν να χάσουν λίπος για να μεταμορφώσουν το σώμα τους & άτομα που υποφέρουν από διάφορες παθήσεις και θέλουν να πάρουν την υγεία στα χέρια τους.

 • Ο ΣΤΟΧΟΣ είναι να ξεφορτώσουμε όχι μόνο τις τοξίνες τους σώματος μας, αλλά και τις τοξίνες που έχουν αποθηκευθεί στο υποσυνείδητο μας, γιατί τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνουμε τους στόχους μας, γιατί ΕΜΕΙΣ, οι ίδιοι σαμποτάρουμε τον εαυτό μας.

 • θα λειτουργήσει μέσα από ένα κλειστό Facebook group, που θα περιβάλλεται με αγάπη, αλληλεγγύη & εχεμύθεια με συμμετοχή ατόμων από όλον τον κόσμο.

 • Θα βοηθήσει ΟΛΟΥΣ, γιατί βασίζεται σε τελευταία επαναστατική τεχνολογία/γνώση, που μοιράζεται με απλότητα, ώστε να μπορεί ο κάθε ένας να υιοθετήσει ένα καινούργιο life style, να πάρει την γνώση και να πετύχει τους στόχους της υγείας του.

 • Θα χρησιμοποιηθούν ασκήσεις γυμναστικής 4-6 φορές την εβδομάδα μέσω links.

 • Για ΚΥΤΤΑΡΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ, θα χρησιμοποιηθούν επιθέματα φωτοθεραπείας LifeWave διαφόρων συχνοτήτων.  
  Θα δημιουργηθούν 2 GROUPS. To group του WINFIT SYTEM & των PATCHES.

 • Το Group του Winfit System θα χρησιμοποιήσουν το Winfit System για χάσιμο λίπους & αύξηση μυϊκής μάζας σε συνδυασμό με άσκηση.

 • Το Group των Patches,  θα χρησιμοποιήσουν τα επιθέματα Glutathione Patch & Aeon Patch για κυτταρική αποτοξίνωση, brain balance, stress, χάσιμο βάρους, πόνους & φλεγμονές.

 • Θα υπάρχει καθημερινή υποστήριξη για ερωτήσεις και διευκρινήσεις για να μπορέσει να καταλάβει ο κάθε ένας, ποιο κομμάτι του puzzle λείπει από την ζωή του και να κάνει διορθωτικές κινήσεις μέσω της καινούργιας γνώσης, που θα κατακτήσει.

 • Στο ταξίδι αυτό ο κάθε ένας θα έχει δίπλα του το Betty Aslanis Training Team & τα αξιόλογα μέλη της Οικογένειας του  Group.

Τα επιθέματα μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσω διαδικτύου:

www.lifewave.com/bettyaslanisή μέσω Patchbuddy Coach.

Το κάθε πακέτο patches περιέχει 30 επιθέματα. Η αποστολή τους είναι άμεση (3 - 4 εργάσιμες μέρες).

Για διευκρινήσεις & δηλώσεις συμμετοχής στο: www.bettyaslanis.gr (ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ), συμπληρώνοντας ΟΛΑ τα πεδία!

Να θυμάστε ότι MONO εσείς είστε υπεύθυνοι για ΕΣΑΣ...... εσείς αποφασίζετε πως θέλετε να ζήσετε την ζωή σας!

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να γίνετε και εσείς μέλη της Οικογένειας μας,

Με αγάπη στην καλή σας υγεία,

Betty

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ" 20 Μαρτίου 2017 για τον Καινούργιο σας Εαυτό!

ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ

20 Μαρτίου, 2017

Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟΣ !

 

ΕΠΙΛΟΓΗ

1

ΕΠΙΛΟΓΗ

2

ΕΠΙΛΟΓΗ

3

ΕΠΙΛΟΓΗ

4

MΟΝΟ από Patchbuddy Coach

30 επιθέματα 4 συχνοτήτων

97 €

 

 

12Γλουταθειόνες

6 Aeon

6 Silent Night

6 SP6

 

Θεραπεία 1 μήνα

ΕγγραφήMέλους

με 6 πακέτα επιθεμάτων

300 $

 1. lifewave.com/bettyaslanis

Κλικ:

JOIN/Continue/Greece/

Enrollment Silver/Select/Patches (Glutathione, Aeon, Carnosine, Silent Night, Energy, SP6, Ice-Wave)

Continue/Συμπλήρωση Αίτησης

 

Θεραπεία 3 μηνών για 2 άτομα

 

 

Εγγραφή Μέλους

με WinfitΒody Shaping System + 1πακέτο επιθεμάτων

300$

 1. lifewave.com/bettyaslanis

 

Κλικ: JOIN/Continue/Greece/

Enrollment Silver/Select/

Winfit Body Shaping System/Continue/

Συμπλήρωση Αίτησης

 Η μηνιαία συντήρηση 145$

Θεραπεία ενός μήνα

 

Αγορά μέσω διαδικτύου

 

 1. lifewave.com/bettyaslanis

 

Κλικ «PRODUCTS»

Patches: 90$/πακέτο

Winfit: 300$

 

Κλικ:

Add to cart/Check out/Create an account

Με αντικαταβολή μέσω Γενικής Ταχυδρομικής

Στην παραπάνω τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και ηcourier.

Η πληρωμή μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

 

Στην παραπάνω τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και η courier

Η πληρωμή μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

 

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται οι φόροι και η courier

Η πληρωμή μόνο με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

 Δηλώσεις Συμμετοχής: www.bettyaslanis.gr/Επικοινωνία  (συμπληρώνονται όλα τα πεδία, υποχρεωτικά)

Για τηλεφωνική εξυπηρέτηση – πληροφορίες: 6972135296 ή 23960 /41228

 

 

ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ με Φωτοθεραπεία & Προσωπικό Coaching!

ΝΟ CHALLENCE, NO CHANGE
"Δεν θα βρείτε κάποιον να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο χωρίς Coach"
RESET TODAY & SHARE THE LOVE!

ΛΕΜΕ "ΝΑΙ"  στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ για Φωτοθεραπεία με Προσωπικό Coaching &
πολλά BONUS για τον Καινούργιο μας Εαυτό!!


Γιατί,  "KAMMIA ΠΡΟΚΛΗΣΗ = ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ" !!!

Φίλες & φίλοι,
Ήρθε ή ώρα να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε την υγεία σας & το σώμα σας για να δείτε αποτελέσματα! 
Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα έξω με την υπόσχεση να αποκτήσετε το σώμα των ονείρων σας. Εάν πραγματικά θέλετε να αλλάξετε την πορεία της υγείας σας, θα πρέπει να αλλάξετε τα ΛΟΓΙΑ σας, την ΣΤΑΣΗ & ΝΕΟΤΡΟΠΙΑ σας, γιατί εκεί που αποτυγχάνει το κάθε πρόγραμμα είναι στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ με τις αρνητικές καταγραφές  που κάνουμε ασυνείδητα για παράδειγμα  «κανείς δεν με αγαπάει», «είμαι χοντρή & άσκημη», «δεν θα τα καταφέρω», «δεν θα βρω δουλειά» κ.α.

ΜΗΠΩΣ, θέλετε να κάνετε μία καινούργια αρχή, γιατί σας κούρασαν οι ΑΝΑΒΟΛΕΣ & οι φοβίες;
ΜΗΠΩΣ, θέλετε να βελτιώσετε την αντίσταση του οργανισμού σας στην Ινσουλίνη & δεν ξέρετε πως;
MΗΠΩΣ, έχετε προβλήματα μεταβολισμού, φουσκώματα, έλλειψη ενέργειας, αποκέντρωσης, στρες κ.α.;
ΜΗΠΩΣ, θέλετε να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος & να αποκτήσετε περισσότερο μυϊκή μάζα & γράμμωση για να ζείτε στο σώμα που ονειρεύεστε;

Εάν ΝΑΙ, τότε …. ΜΗΠΩΣ, ήρθε ή ώρα να ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ τα προβλήματα σας σε ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, όπως εγώ, & να μας ακολουθήσετε στο πρόγραμμα «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ»;
Θα είμαι η προσωπική σας #COACH  για 4 3βδομάδες, μαζί το Επιστημονικό TRAINING TEAM & τους «Απόφοιτους»της προηγούμενης ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ του Γενάρη 2017 για να σας στηρίξουμε όταν θα αισθάνεστε ότι θέλετε να καταθέσετε τα όπλα!

Αρχίζουμε στις 20 Μαρτίουτην καινούργια «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ» για τον καινούργιο σας εαυτό μέσα σε ένα κλειστό & εμπιστευτικό Group του Facebook όπου θα έχετε καθημερινή υποστήριξη & επικοινωνία μαζί με ΟΛΟΥΣ εμάς για να μην τα παρατήσετε!  Αυτό είναι το μέρος που θα δημιουργήσετε φίλους και ίσως «κολλήσετε»!!

Θα ήθελα να σας ανακουφίσω από όλο το βάρος των περασμένων ετών και να σας προσκαλέσω στην «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ" για τον Καινούργιο σας Εαυτό, επιλέγοντας ΕΔΩ μία επιλογή με επιθέματα ή Winfit, που θα σας δώσει το εισιτήριο συμμετοχής σας στο πρόγραμμα, επωφελούμενοι με 3 BONUS,που μπορείτε να κρατήσετε για πάντα, αξίας τουλάχιστον 500 €, απαραίτητα για την προσωπική σας επιτυχία.

BONUS 1 – Καθαρή διατροφή
Κάθε Παρασκευή θα παίρνετε στο email σας  τα ΜΕΝΟΥ της επόμενης εβδομάδες  με νόστιμα & υγιεινά μενού με ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά, που ΕΣΕΙΣ θα επιλέγετε για να αξιοποιήσετε τα αποτέλεσμα της Φωτοθεραπείας που θα ακολουθήσετε!
Παράλληλα, θα παίρνετε κάθε Παρασκευή μαζί με τα ΜΕΝΟΥ της εβδομάδας, την κατάσταση με τα ψώνια της εβδομάδας για μάθετε να προγραμματίζετε και να οργανώνετε το φαγητό σας.  Θα μάθετε να μην τρώτε στην τύχη, κάτι που δεν σας ωφελεί, ενώ θα διαπιστώσετε μεγάλη οικονομία στην τσέπη σας!

ΒΟΝUS 2 – Άσκηση
Κάθε Παρασκευή, θα έχετε οδηγίες με link για ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε 1 φορά με 2 φορές την εβδομάδα μέσα από το σπίτι σας για 10 -15 λεπτά για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάστασης και να γεμίσετε με ευεξία.

ΒONUS 3 – ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ
Κάθε Παρασκευή, θα έχετε στην διάθεση σας σύντομα κειμενάκια «ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ» για να διαλογίζεστε  κατά την διάρκεια της ημέρας, όπου κι αν βρίσκεστε και να στέλνετε αγάπη & φως στον εαυτό σας, 1 - 2 λεπτά με θετική προσέγγιση, γιατί το αξίζετε!

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΒΙΚΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΑ "ΟΜΟΡΦΑ ΜΥΣΤΙΚΑ" 

Για την δήλωση συμμετοχής σας στο «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ», επικοινωνείτε, ΕΔΩ.

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ"

2009 - Ανακάλυψα την ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ στην Καραϊβική σε συνέδριο αντιγήρανσης , ψάχνοντας  απεγνωσμένα για εναλλακτικές θεραπείες προς αποφυγήν της αρθροπλαστικής  χειρουργικής επέμβασης στο γόνατο μου.
2016 - Ανακάλυψα την ΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ και το σπουδαιότερο,  πως να μαγειρεύω με καθαρές τροφές & υπερτροφές που μας ωφελούν, γιατί υπέφερα από προβλήματα πέψης & μεταβολικού συνδρόμου επί σειρά ετών. 
2009 - Σήμερα μοιράζομαι την γνώση & την εμπειρία μου, βοηθώντας άλλους καταγράφοντας  την δική τους επιτυχία, αλλά και την δική μου, το ίδιο μπορείτε να κάνετε κι ΕΣΕΙΣ!

Μερικές Μαρτυρίες, ΕΔΩ.  Για το BLOG, ΕΔΩ.

Αλήθεια, ποιος ξέρει πόσους ανθρώπους η προσωπική σας εμπειρία,  θα μπορούσε να αγγίξει, και πόσοι καινούργοι ορίζοντες θα μπορούσαν να ανοίξουν σε ΕΣΑΣ;

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ «ΚΑΘΑΡΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»
Ευτυχώς, η ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,  υπάρχει σήμερα στις  μέρες μας & ΟΛΟΙ μπορούμε να την διαχειριστούμε σε καθημερινή βάση, φορώντας εύκολα & απλά ένα «αυτοκόλλητο» επίθεμα είτε για ΠΡΟΛΗΨΗ, είτε για ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ της καλής μας υγείας, είτε για ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κακής μας υγείας, γιατί δουλεύουν σε ΚΥΤΤΑΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!
Με την φωτοθεραπεία ο οργανισμός μπαίνει σε κατάσταση αυτόιασης  με τελείως φυσικό τρόπο «συχνότητες φωτός»,  οι δε ΤΡΟΦΕΣ, που καταναλώνουμε παίζουν μεγάλο ρόλο γιατί  αποτελούν τα ΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ του οργανισμού που βοηθούν την διαδικασία της αυτοίασης, έτσι γεμίζουμε με ζωή & ενέργεια!

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ»

Κατά την διάρκεια του ταξιδίου μας στην  «ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ 30 ΗΜΕΡΩΝ», θα καταλάβετε, τελικά, ποιο είναι το κομμάτι του puzzle, που λείπει από την ζωή σας και στερείστε την χαρά, την αγάπη, την υγεία & την επιτυχία. Γιατί, εάν πράγματι τρώμε υγιεινά, όπως λέμε, τότε γιατί δεν μπορούμε να γίνουμε υγιείς & να χάσουμε τα περιττά μας κιλά; Θα το καταλάβουμε και θα το λύσουμε! Επίσης, θα καταλάβετε πόσο δυνατό είναι το μυαλό σας και ΝΑΙ, θα τα καταφέρετε να ζήσετε στο σώμα που ονειρεύεστε, υγιείς και αισιόδοξοι για να πετυχαίνετε τους στόχους σας.

Ας αρχίσουμε λοιπόν με ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ, ΚΙΝΗΣΗ & ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΑΓΑΠΗΣ, χωρίς άλλες καθυστερήσεις για να εξασφαλήσετε την ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΕΣΗ, πριν ΚΛΕΙΣΕΙ το πρόγραμμα!!

Δηλώστε ΣΗΜΕΡΑ την συμμετοχή σας ΕΔΩ, αφού ΠΡΩΤΑ κάνετε την ΕΠΙΛΟΓΗσας  και μην ξεχάσετε να μοιραστείτε την ΑΓΑΠΗ με τους αγαπημένους σας. " The more,the merrier"!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Σας στέλνω πολλές ευχές με την αγάπη μου,
Υour Coach,
Betty

Betty Aslanis
Patchbuddy Coach
LifeWave Director - Educator
Betty Aslanis Training Team & Patchbuddy Coaches
www.bettyaslanis.gr
F/B: Betty Aslanis Training Team
www.learnitlive.com/bettyaslanis
 
Decide. Commit. Succeed.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ - Αποδέξου την πρόκληση!

  

Ποιο σώμα προτιμάς; Αυτό των 58 ή των 64 κιλών; ΠΡΌΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ!


Ήρθε ή ώρα να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε το σώμα μας για να δούμε αποτελέσματα!  

Κλικ εδώ για Video

Όλοι μας θέλουμε αυτή η χρονιά να είναι η ΔΙΚΗ μας ΧΡΟΝΙΑ και να σταθούμε στο σώμα που θέλουμε για να ζήσουμε την ζωή που θέλουμε και να μην εξαρτόμαστε από την εμφάνιση, την ενέργεια μας & την υγεία μας. Να συγκεντρωθούμε στο ποιοι είμαστε και ποιοι θα θέλαμε να είμαστε, ώστε να είμαστε ευτυχισμένοι και χαρούμενοι.

Υπάρχουν χιλιάδες προγράμματα έξω με την υπόσχεση να αποκτήσουμε το σώμα των ονείρων μας. Εκεί που αποτυγχάνει το κάθε πρόγραμμα είναι στο ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΥΤΟ.

Όταν τρώμε αυτά που μας λένε και γυμναζόμαστε στην αρχή έχουμε αποτελέσματα, όπως τα κιλά αυτά επανέρχονται πίσω τις περισσότερες φορές και ίσως παραπάνω. Όλοι μας έχουμε παρόμοια εμπειρία!

Είναι επιστημονικά αποδεκτό ότι ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξουμε το υποσυνείδητο, αυτά που υπάρχουν αποθηκευμένα μέσα στο μυαλό μας, γιατί το υποσυνείδητο είναι το μέρος του μυαλού μας που κάνει καταγραφές & αποθηκεύει πληροφορίες σύμφωνα με αυτά που σκεφτόμαστε και λέμε. Αυτό ισχύει για τα πάντα τους στόχους μας, τις σχέσεις μας, τα οικονομικά μας.

Εγώ θα σας βοηθήσω να πετύχετε τους στόχους σας ΟΧΙ μόνο στο ΣΩΜΑ, αλλά και στο ΜΥΑΛΟ, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί που αποτυγχάνουν ΔΕΝ είναι από την διατροφή τους, αλλά από το μυαλό τους, «είμαι χοντρή» «είμαι άσχημη» «δεν μπορώ» «δεν θα τα καταφέρω».

Όταν αρχίζουμε μία δίαιτα συνήθως σταματάμε διάφορες τροφές π.χ. την σοκολάτα, όμως η αλήθεια είναι ότι οι τροφές δεν είναι αυτές που μας παχαίνουν, είναι αυτά που έχουμε στο μυαλό μας. Αυτό φαίνεται στις περιπτώσεις που ενώ προσέχουμε την διατροφή μας και γυμναζόμαστε, ο οργανισμός εξακολουθεί να ΜΗΝ μας ακούει!

Εάν θέλουμε να αλλάξουμε την πορεία της υγείας μας, το βάρος μας και την σύνθεση του σώματος μας θα πρέπει να αλλάξουμε την ΣΤΑΣΗ & ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ μας. Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε στέλνοντας καθημερινά αγάπη στον εαυτό μας & προσέχοντας την γλώσσα μας.

Θα ήθελα να σας ανακουφίσω από όλο το βάρος των περασμένων ετών!

Χαίρομαι που μπορώ να είμαι μαζί σας σε αυτό το πρόγραμμα που οργάνωσα καταρχήν για τον εαυτό μου, που όμως τώρα μοιράζομαι μαζί σας γιατί πιστεύω ότι έτσι θα έχει περισσότερο ενέργεια και δύναμη, μέσα από private – κλειστό & ασφαλή group που θα συζητάμε χωρίς ενδοιασμός, γιατί κάθε φορά που θα θέλετε να τα παρατήσετε θα υπάρχει ένα μέλος της Οικογένειας δίπλα σας να σας αγκαλιάσει!

Τώρα θα σας εξηγήσω τι περιλαμβάνει η ΠΡΟΚΛΗΣΗ των 30 ΗΜΕΡΩΝ:
1. Διατροφή (νόστιμες & υγιεινές συνταγές που ετοιμάζονται σε 10 λεπτά)
2. Patching (κυτταρική αποτοξίνωση)
3. Διαλογισμό – Ενθάρρυνση (θετική σκέψη)
4. Άσκηση (Περπάτημα 2-4 φορές/εβδ. Ή ασκήσεις γυμναστικής 2-4 φορές/εβδ. των 10 -20 λεπτών.
5. Υποστήριξη – Ενθάρρυνση (ερωτήσεις/απαντήσεις #coach)
6. Aρχείο προγράμματος (description ή περιγραφή)

Αποδέξου την πρόκληση 30 ημερών.

Κάνε κλικ στο www.bettyaslanis.grκαι

Δήλωσε την συμμετοχή σου και περίμενε την ΔΙΚΗ σου μεταμόρφωση!

 

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3