ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

***Για περισσότερες μαρτυρίες, επισκεφθείτε το BLOG μας, γράφοντας στο πεδίο Search, την λέξη "μαρτυρίες"

 

Περιστατικό χρονίου άγχους σε άντρα 45 χρόνων και εξάρτησης απο γνωστό αγχολυτικό φάρμακο ένα χάπι τη μέρα ,για μιά πενταετία.Ούτε μέρα δέν μπορούσε να μείνει χωρίς το χάπι.
Brain balance για 21 μέρες με σταδιακή μείωση της συχνότητας λήψης του χαπιού,κάθε δεύτερη μέρα,κάθε τρίτη κλπ μέχρι δύο τη βδομάδα στο τέλος του ΒΒ.Μετά για ένα μήνα συνέχεια με ΑΕΟΝ σύμφωνα με το βασικό του πρωτόκολλο και S Night το βράδυ.Απο τη πρώτη βδομάδα έφυγε το χάπι. Ο ασθενής είναι ενθουσιασμένος.

Dr. Elpida Mala-Kouhartsiouk

stress

ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΤΑ ΠΑΤΣΙΖ!!!! ΕΙΧΑ ΨΥΞΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΩΜΟΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ICE WAVE 1 ΑΣΠΡΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΙ ΕΝΑ ΣΚΟΥΡΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ -ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΠΕΡΔΙΚΙ!!!!! ΜΠΕΤΤΥ ΜΟΥ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ -ΓΛΥΤΩΣΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΟΥΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ - ΜΕ ΔΥΟ ΜΟΝΟ ΕΠΙΘΕΜΑΤΑ!

Ευχαριστούμε την Εβελίνα Βαβάτσικου για την κατάθεση της μαρτυρίας της.

back pain

 

Mαρτυρία: Η κούραση, του γραφιά!

Μετά από τρεις μέρες στο χωράφι, σήμερα κατέρρευσα. 

Πόνος στην μέση, στην σπονδυλική στήλη, στους γοφούς και στην πλάτη και χέρια.

Είχα λευκά Energy/Icewave και Καρνοσίνη. 

Έβαλα Καρνοσίνη λίγο πάνω από την ουρίτσα και το άσπρο στο σβέρκο 

Σαν να μην είχα την κούραση κ οι πόνοι έφυγαν!!!

κούραση

Κατάθεση περιστατικού: Πόνος από ρήξη μηνίσκου, ΤΕΛΟΣ!

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Άνδρας ηλικίας 38 ετών, ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, κατά την προπόνηση εμφάνισε πόνο στην έξω επιφάνεια του αρ. γόνατος . Με επισκέφθηκε δύο ημέρες μετά με πόνο 8 και δυσκολία στην βάδιση για να του γράψω να κάνει Μαγνητική τομογραφία!!!!!! Αφού τον εξέτασα τοποθέτησα 1 ζευγάρι ICE WAVE, το σκούρο στον πόνο και το λευκό στο CV17 (στέρνο), καθώς και 1 AEON στην επιγονατίδα. Αποτέλεσμα : πόνος 2 σε πέντε λεπτά και 0 σε 3 ώρες, που διατηρήθηκε μόνιμα. Να σημειώσω ότι η μαγνητική έδειξε μερική ρήξη έξω μηνίσκου
Δρ. Δημ. Γιαμαλής

ρήξη μηνίσκου

ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ: Γυναίκα ηλικίας 40 ετών ήλθε στο ιατρείο με κοιλιακό άλγος, λιποθυμική τάση, ναυτία και τάση για εμετό, που άρχισαν πριν μία ώρα. Στην εξέτασή της βρήκα άλγος (~7 ) κατά την ψηλάφηση στη θέση της σκωληκοειδούς αποφύσεως και έντονο μετεωρισμό της κοιλίας. Τοποθέτησα 1 επίθεμα GLUTATHIONE στον πόνο. Σε 2΄εμφάνισε πολύ μικρή βελτίωση (<30%) και μετακίνηση του άλγους στην αριστερά πλαγία κοιλία με αντανάκλαση στο στομάχι και επιδείνωση της τάσης για εμετό. Μετακίνησα το επίθεμα της GLUTATHIONE στην νέα θέση του άλγους. Μετά από 2΄ βελτίωση του άλγους ( ~3 ) και των συμπτωμάτων >50% και μετά από 10΄ πλήρης εξαφάνιση του άλγους και των συμπτωμάτων.
ΥΓ: Η γυναίκα ανέφερε ότι έπασχε από " σπαστική κολίτιδα "
Δρ. Δημ. Γιαμαλής

σπαστική κολίτιδα

 
Ρύθμιση πίεσης σε λιγότερο από 10 λεπτά με τα lifewave Patches!!

Ρύθμιση πίεσης σε δέκα λεπτά! Ζωντανή μαρτυρία!!Τestimonial: Blood pressure was balanced within less than10 minutes with the lifewave patches from 18/9.5 to 12.5/7 Wow !!!!

Posted by Aslanis Betty on Friday, February 6, 2015

Zωντανή Μαρτυρία με video - Ρύθμιση Πίεσης Μέσα σε δέκα λεπτά η πίεση ρυθμίστηκε από 18/9,5 σε 12,4/7 με την βοήθεια της καινούργιας τεχνολογίας των επιθεμάτων Lifewave. Όλοι μπορούν σήμερα να πάρουν την υγεία στα χέρια τους και να βοηθήσουν τον εαυτό τους για να έρχεται σε ομοιόσταση. Eυχαριστούμε την κ. Νούλη για την κατάθεση ψυχής. video ρύθμισης πίεσης: https://www.facebook.com/video.php?v=792242364174758&set=vb.100001670042864&type=2&theater

 

 

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3