ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

***Για περισσότερες μαρτυρίες, επισκεφθείτε το BLOG μας, γράφοντας στο πεδίο Search, την λέξη "μαρτυρίες"

 

Η Μάρθα έχασε 20 κιλά με τα patch και έχουμε αποδείξεις ότι είναι όλο λίπος από την Γιατρό που την παρακολουθεί!

 

Ο Ντομένικο Καλαφάτης υπέφερε τους τελευταίους μήνες από λοιμώδη μονοπυρήνωση και πυώδεις αμυγδαλές. Μετά από 2 αντιβιώσεις έπαθε αλλεργικό σοκ και σταμάτησε όλες τις φαρμακευτικές του αγωγές.
Μην έχοντας άλλη εναλλακτική λύση ο πατέρας του Ντομένου, Σταύρος, του έκανε PATCHING επί 2 συνεχόμενες ημέρες με αποτέλεσμα το πύον να εξαφανιστεί από την δεύτερη μέρα, όμως συνέχισαν το Patching με λιγότερα επιθέματα και σταμάτησαν μετά, γιατί οι αιματολογικές τιμές των εξετάσεωντου έδειξαν απόλυτα φυσιολογικές.
Ο Σταύρος Καλαφάτης, χρησιμοποίησε συνολικά 28 επιθέματα διαφόρων συγχνοτήτων, όπως γλουταθειόνης, καρνοσίνης, ενέργειας & aeon. Το πρωτόκολλο που ακολούθησε, ο Σταύρος είναι το εξής:

Πυωδεις Αμυγδαλές Σταύρου πρωτόκολλο

ΠΥΩΔΕΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΗΜΕΡΑ 3

ΠΥΩΔΕΙΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΗΜΕΡΑ 2

Πυωδεις αμυγδαλές day 3

Ευχαριστούμε πολύ τον Σταύρο & Ντομένικο Καλαφάτη από τη Ρόδο, που μοιράστηκαν μαζί μας την καταπληκτική αυτή πραγματική ιστορία, που μας αφήνει άφωνος! 

Εάν σας άρεσε η ιστορία του Σταύρου μοιραστείτε την και εσείς με τους φίλους & γνωστούς σας, που έχουν παρόμοια συμπτώματα.

 

Στο CΟΝFIDENCE CLUB, έχετε την ευκαιρία να ακούτε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ από αληθινές ιστορίες για καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής, κάνοντας κλικ στο link:

https://www.learnitlive.com/class/6543/Confidence-Club

Ευχές στην καλή σας υγεία,

πυώδης αμυγδαλίτιδα ΠΡΙΝπυώδης αμυγδαλίτιδα ΜΕΤΑ

 

Η κ. Ναταλία Μαρίκονβιτς - Φυσιοπαθητικός Διατροφολόγος & LW Practitioner που διευθύνει το κέντρο εναλλακτικών θεραπειών "ΕΝΤΕΛΕΧΕΙΑ" στην Λάρισα, μοιράστηκε στο CONFIDENCE CLUB, το παρακάτω επιτυχημένο πρωτόκολλο μετά από προσωπικής εμπειρία και μας συμβουλεύει:

"Άσχετα με τι συμπτώματα έχει η κάθε μια μας, στην φάση της κλιμακτηρίου - εμμηνόπαυσης, ο οργανισμός χρειάζεται εξισορρόπηση εγκεφάλου, ορμονών & γείωση,  άρα:

1η εβδομάδα: Brain balance κάθε βράδυ, SP6 patch στο βελονιστικό σημείο SP6 & Αeon Patch στο βελονιστικό σημείο ST36
2η εβδομάδα: Brain balance κάθε βράδυ, SP6 patch στο βελονιστικό σημείο SP6
Το συνεχίζουμε ή/ και το αλλάζουμε ανάλογα με τις αλλαγές που έχει ο ασθενής.

"Δίνω στις ασθενείς μου να έχουν πάντα κοντά τους το SP6 patch και να το βάζουν 1 επίθεμα για 3 μέρες την εβδομάδα για τον επόμενο μήνα. Για να διατηρήσουν τις αλλαγές".

Το πρωτόκολλο του "ΒRAIN BALANCE", μπορείτε να το έχετε ΔΩΡΕΑΝ με την εγγραφή σας στο ΝEWSLETTER του www.bettyaslanis.gr

st 40 36

spleen 3 6 9

Η κ. Φλώρα Φραγκιουδάκη, ενεργειακή θεραπεύτρια & LW Practitioner, μοιράστηκε το παρακάτω επιτυχημένο πρωτόκολλο μετά από προσωπική της εμπειρία και την ευχαριστούμε.

ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΩΜΟΣ:  Χρησιμοποιούμε ένα σετ επιθεμάτων πόνου ICE-WAVE. Τοποθετούμε το σκούρο στον πόνο και το λευκό 6 δάκτυλα κατω από το γόνατο (ST 38) μαζί με ΑΕΟΝ επίθεμα στον 7ο αυχενικό σπόνδυλο (πρώτο κόκκαλο της σπονδυλικής στύλης).

ST40-Fenglong-acupuncture-point

 

Το επιτυχημένο & δοκιμασμένο πρωτόκολλο για τις Αιμορροϊδες που μοιράστηκε μαζί μας η κ. Φλώρα Φραγκιουδάκη - Eνεργειακή Θεραπεύτρια  από το Ηράκλει Κρήτης & LW Practitioner στο Confidence Club της περασμένης Τετάρτης είναι το εξής: 

Φοράμε έναν αιώνα στον Kόκκυγα και ένα σετ πόνου ice-wave στην Ουροδόχο κύστη στο βελονιστικό σήμειο B36

Βλέπουμε την φωτογραφία και τοποθετείτε τα επιθέμα πολύ εύκολα και απλά. 

Εάν το δοκιμάσετε, θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε και την δική σας εμπειρία.

BL-meridian36-40

 

Σύμπτωμα: "Eλαφρά καθημερινή διάρροια κι ανεξήγητο εκνευρισμό! για τουλάχιστον 15 ημέρες.

Άμεση λύση με Energy Enhancer Lifewave Patch, o πιο φυσικός τρόπος ν'ακούσει το σώμα!
Δεν θα μπορούσα σήμερα να μην σας γράψω για κάτι τόσο απλό και τόσο υπέροχα θεραπευτικό που συνέβη τοποθετώντας ένα μόνο ζευγάρι επιθεμάτων της 'Ενέργειας'. 'Έχοντας ένα περιστατικό στο γραφείο μου με 'ελαφρά καθημερινή διάρροια κι ανεξήγητο εκνευρισμό' για τουλάχιστον 15 ημέρες, χρειαζόμουν κάτι αποτελεσματικό και θεραπευτικό για να μην ξανάχουμε τα ίδια πολύ σύντομα. Πήρα λοιπόν στα χέρια μου το φυλλάδιο 'Συμπτώματα-Λύσεις' που μας παρέχει η ομάδα B. Aslanis Training Team και με μια ματιά είχα την απάντησή μου: Energy στο σημείο LI 10 αμφίπλευρα του σώματος. Φεύγοντας από το γραφείο το άτομο αισθανόταν ήδη 'κοιλιακή και γενικότερα μια ανακούφιση' όπως μου είπε. Συστήθηκε η επανάληψη των τοποθετήσεων καθημερινά επί 3-4 ημέρες μαζί με SP6 στο ST36 και Silent Night κατά το φυλλάδιο. Ήδη από την επόμενη μέρα άρχισε να ενεργείται φυσιολογικά και να μην αισθάνεται πλέον εκνευρισμό. Lifewave patches απλή, φυσική και χωρίς επιπτώσεις βοήθεια στο σπίτι κι όπου κι αν βρεθούμε.
Αντωνία Ι Μουτάφη, Kλινικός διατροφολόγος Nutritional Therapy

διάρροια

 

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3