ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

***Για περισσότερες μαρτυρίες, επισκεφθείτε το BLOG μας, γράφοντας στο πεδίο Search, την λέξη "μαρτυρίες"

 

ΜAΡΤΥΡΙΑ "Σύνδρομο  Καρπιαίου Σωλήνα»

........ Κάποια στιγμή άρχισε να πονάει το δεξί μου χέρι λόγω μιας ασθενείας που χτυπάει τον καρπιαίο σωλήνα. Πόνος έντονος & οξύς !

Ήρθε η φίλη μου στο σπίτι μου & μου έβαλε 2 επιθέματα.

Ένα επίθεμα aeon εσωτερικά του αγκώνα (Η3) και ένα επίθεμα γλουταθειόνης στο χέρι, (LU 9).

Εμμέσως ένιωσα ανακούφιση, όμως την δεύτερη ημέρα ο οξύς αυτός πόνος  είχε εξαφανιστεί εντελώς!

Σήμερα, Τρίτη ημέρα, αυτό που βιώνω είναι ότι δεν υπάρχει ΠΌΝΟΣ, καν ούτε για δείγμα!!

Ευχαριστώ την Φλώρα & τα LifeWave patches!!

Ειρήνη Μ. – Κρήτη

 

 

Πολλές ευχές στην καλή σας υγεία,

Betty

Φίλοι μου,

σας καταθέτω μία προσωπική μαρτυρία της Σοφίας από την Αθήνα, που μόλις έλαβα με email για να σας ενθαρρύνω, γιατί μπορείτε και εσείς να ζείτε με ποιότητα ζωής χωρίς πόνους.

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ με τα επιθέματα Ice - Wave

Το άγχος και οι διάφορες πιέσεις που λίγο πολύ όλοι αντιμετωπίζουμε στη ζωή, εμένα συσσωρεύονται στην πλάτη. Παρόλα τα μασάζ στα οποία κατέφευγα κατά καιρούς, η ανακούφιση ήταν παροδική και στο τέλος ανύπαρκτη.

Βρέθηκα να "συνυπάρχω" με μια κατάσταση στο σώμα μου, που δεν μου επέτρεπε να στρίψω τον κορμό μου πίσω δεξιά ούτε στο ελάχιστο. Από τον μασέρ μου άκουσα πρώτη φορά για τα επιθέματα LIFEWAVE. Έχοντας δοκιμάσει ό,τι εναλλακτική θεραπεία ήξερα (σιάτσου, ηλεκτρόδιο, κινέζικο κουτάλι, ρεφλεξολογία...) και όντας κάπως απογοητευμένη και "αποκαμωμένη" από το μόνιμο πλέον "καρούμπαλο" που κουβαλούσα στην πλάτη μου, όταν μου προτάθηκε να παρευρεθώ σε μια συνάντηση ενημέρωσης για τα εν λόγω επιθέματα, είπα γιατί όχι;Στο τέλος της ενημέρωσης ρωτήθηκα αν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα. Είπα το πρόβλημά μου και μου τοποθετήθηκαν δύο επιθέματα (ice wave) στα σημεία που έπρεπε. Τη στιγμή εκείνη ομολογώ δεν θυμάμαι αν έγινε κάτι και αν ναι τι έγινε. Ούτε 20 λεπτά αργότερα έφυγα (με τα επιθέματα κολλημένα στο σώμα μου).

Βάζοντας μπρος το αμάξι μου, έβαλα το δεξί μου χέρι πίσω από το κάθισμα του συνοδηγού για να κάνω όπισθεν, γνωρίζοντας το πόσο επίπονη διαδικασία ήταν αυτή η πολύ απλή κίνηση για εμένα. Μα εκείνη τη στιγμή αντί για πόνο, βίωσα την απόλυτη ανακούφιση. Η μόνη περιγραφή που μπορώ να δώσω για το τι συνέβη εκείνη τη στιγμή είναι ότι αισθάνθηκα ένα "κουβαριασμένο κομμάτι πανιού" που βρισκόταν στην πλάτη μου για χρόνια να ξετυλίγεται και να ισιώνει σε μια στιγμή, χωρίς πόνο, χωρίς ένταση. Απλά και ήρεμα. Αισθάνθηκα ότι αναπνέω μετά από πολύ καιρό. 

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Σοφία, που μοιράστηκε την αλήθεια της με όλους εμάς!

Μην διστάζετε να επικοινωνήσετε μαζί μας & να μοιραστείτε την δική σας αλήθεια. 

Πολλές ευχές να είστε υγιείς & χαρούμενοι,

Betty

 

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΤΑΣΗ

 

Για τα συμπτώματα εμμηνόπαυσης, προτείνονται 4 επιλογές πρωτοκόλλων.

 

Τριχόπτωση – Αλωπεκίαση

Περιστατικό παιδιού με σοβαρή Αλωπεκία αντιμετωπίστηκε επιτυχώς σε λίγους μήνες με τα επιθέματα της lifewave και με συνδυασμό ενός ομοιοπαθητικού γαληνικου σκευάσματος από μέλος και φαρμακοποιό στη Πάτρα, τον κ. Χάρη Ζανίδη.  Το κοριτσάκι είχε γυρίσει όλη την Ελλάδα με πολλές και πολυέξοδες θεραπείες χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα! Μαρτυρία από Χρήστο Κουνέλη – Τον ευχαριστούμε και  του στέλνουμε τις ευχές μας  να βοηθάει  πάντα!

Το ΜΑVERIC της Lifewave, επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αντί  του ομοιοπαθητικού σκευάσματος, με αύξηση της τεστοστερόνης. Περιμένουμε τις δικές καταγραφές. Καλή επιτυχία!

Το ΜΑVERIC της Lifewave, επίσης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί αντί του ομοιοπαθητικού σκευάσματος, με αύξηση της τεστοστερόνης. Περιμένουμε τις δικές καταγραφές. Καλή επιτυχία!

ΦΑΣΗ 1 - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ

 • Kάθε βράδυ BRAIN BALANCE σε διαφορετικά σημεία. Την Κυριακή τίποτα.
 • Κάθε πρωί μία γλουταθειόνη κάθε 2 μέρες σε όλα τα σημεία του φυλλαδίου.
 • Φοράμε ένα επίθεμα 2 φορές.
 • Θα χρειαστούμε: 3 aeon & 3 γλουταθειόνες την εβδομάδα.

ΦΑΣΗ 1 – ΕΒΔΟΜΑΔΑ 3

 • Το πρωτόκολλο των 5 στοιχείων για 6 ημέρες. Tην Κυριακή τίποτα.
 • Φοράμε το κάθε επίθεμα 2 φορές. Βγάζουμε τα πρωϊνά και φοράμε τα βραδινά. Ξεκολλάμε το μισό αυτοκόλλητο από πίσω.
 • Θα χρειαστούμε: 3 σετ ενέργειας, 3 καρνοσίνες & 3 γλουταθειόνες.

ΦΑΣΗ 2 – ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4 & 5

 • Καθημερινά το πρωτόκολλο της τριχόπτωσης με Energy Enhancer, άσπρο δεξιά & σκούρο αριστερά.
 • Θα χρειαστούμε: 3 set Energy Enhancer την εβδομάδα. Φοράμε το κάθε επίθεμα 2 ημέρες. Τα φοράμε όλη μέρα την Κυριακή, τίποτα.

Ενισχύουμε το βράδυ με την κορδέλα

Κολλάμε μία γλουταθειόνη δεξιά πάνω από το αυτί, μία καρνοσίνη αριστερά πάνω από το αυτί & aeon στην κορυφή του κεφαλιού. Κάθε 2 ημέρες, αλλάζουμε την κορδέλα. Την Κυριακή τίποτα.

Θα χρειαστούμε: 3 καρνοσίνες, 3 γλουταθειόνες  & 3 aeon την  εβδομάδα.

ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ή ΚΑΠΕΛΟ - Πρωτόκολλο εφαρμογής για τραυματισμούς στο κεφάλι

Σύμφωνα με μέτρηση ΕΕG (Electroencephorlogram) – Brain wave activity, με επικεφαλή τον Δρ. Steve Haltiwanger,  τα αποτελέσματα έδειξαν βελτίωση σε διάστημα ενός μήνα σε: βελτίωση λόγου, κίνησης, μνήμης, ισορροπίας, αυτοσυγκέντρωσης, χαλάρωσς, ηρεμία, διάθεση.

Σημειώθηκε 20% αύξηση της δραστηριότητας σε μία μέρα (alpha frequency concentration) & 37% μετά από 10 μήνες.

Φοράμε μέσα από ένα καπέλο, μαντήλι ή πλαστικό σκουφάκι 2 set Energy Enhancer & 1 επίθεμα Y-AGE, 1 φορά την ημέρα όταν βγαίνουμε έξω ή ότα ξεκουραζόμαστε  περίπου 1 ώρα

 • Mε το πρωτόκολλο αυτό δημιουργούμε Alpha waves στον εγκέφαλο, έχουμε επίσης μείωση στο stress. Τοποθέτηση:
 • Το άσπρο επίθεμα EE δεξιά πάνω από το αυτί, το σκούρο επίθεμα EE αριστερά πάνω από το αυτί (σημείο GB 8) . Επίσης,
 • Το άσπρο επίθεμα EE πάνω στο μέτωπο, κεντρικά (τρίτο μάτι, σημείο GV 24,5) και το σκούρο EE στην ίδια ευθεία όμως στο πίσω μέρος της κεφαλής, εκεί που τελειώνει το κρανίο (σημείο GV 16).
 • Στην κορυφή της κεφαλής, στην ευθεία πάνω από τα αυτιά βάζουμε ένα επίθεμα Y-AGE (Γλουταθειόνη ή καρνοσίνη ή Aeon – σημείο GV 20).
 • Θα χρειαστείτε: 2 set Energy Enhancer & 1 aeon

 

Σύνολο επιθεμάτων: 44 επιθέματα για 5 εβδομάδες (10 aeon, 12 γλουταθειόνες, 6 καρνοσίες, 8 σετ Energy Enhancer (16 επιθέματα)

 

 

 

AΓΚΏΝΑΣ του ΤΈΝΝΙΣ / ELBOW BURSITIS

Ο σύζυγός μου ξύπνησε ένα πρωί Παρασκευής και χωρίς πόνο ή κάποιο άλλο σύμπτωμα ήταν πρησμένος στο δεξί αγκώνα. Το μέγεθος του πρηξίματος ήταν σαν μπαλάκι του γκολφ, μπορεί και τένις, κόκκινο και ζεστό. Βλέπετε φωτογραφίες πριν & μετά τα επιθέματα. Σ' ευχαριστώ LifeWave!

 

 

 <img src="images/MARTYRIES/elbow22.jpg" alt="" /

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3