ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ "ΑΞΙΖΩ" - 5 ΦΛΕΒΑΡΗ "ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ"

Written by Betty Aslanis on . Posted in Blog

Η Ομάδα υποστήριξης υγείας "ΑΞΙΖΩ", σας προσκαλεί στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ - 5 Φλεβάρη!

Μόνο όταν υιοθετήσουμε καινούργιες συνήθειες στην ζωή μας, μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας!

Έμαθα να φτιάχνω Μόνη μου το αμυγδαλόγαλο μου και τις μπάρες μου από την πούλπα του αμυγδαλόγαλου!
Έπρεπε όμως να βγάλω από την ζωή μου το αγελαδινό γάλα που με γέμιζε ΦΛΕΓΜΟΝΈΣ!

Εάν δεν καταπολεμήσουμε τις φλεγμονές, θα πέφτει συνεχώς η υγεία μας με διάφορες παθολογίες, που θα αρχίσουν σιγά - σιγά να εμφανίζονται με την ηλικία!

Το επίθεμα φωτοθεραπείας AEON προστατεύει τα κύτταρα από φλεγμονές & με «έσωσε» από την φλεγμονή του παχέος εντέρου. Παράλληλα, κατάφερα να εξαφανίσω τα συμπτώματα πέψης μου, συνδυάζοντας την Φωτοθεραπεία με συγκεκριμένες συνταγές μαγειρικής, που έμαθα να επιλέγω από καθαρές τροφές που δίνουν ενέργεια, δύναμη, που καίνε λίπος !!

Φίλοι μου, μπορείτε & Eσείς να ξεπεράσετε τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν με την υποστήριξη της Ομάδας "ΑΞΙΖΩ", συνδυάζοντας την Φωτοθεραπεία με την διατροφή, ελάχιστη άσκηση & ενθάρρυνση του εαυτού σας μέσα από το σπίτι σας, γιατί μοιραζόμαστε τα πάντα μαζί σας μέσα από την κλειστή σελίδα μας του F/B.

Είστε έτοιμοι για την αλλαγή?

Εάν ναι, αναφέρατε απλά, τα συμπτώματα σας ΕΔΩ με την λέξη κλειδί «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ - 5 Φλεβάρη» για να σας σταλούν οι οδηγίες ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, που σας αφορούν με τα επιθέματα LifeWave, να μάθετε από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε & πως να τα εφαρμόζετε ΜΟΝΟΙ σας, χωρίς καμία δέσμευση, γιατί ΑΞΊΖΕΤΕ και δεν πρέπει να αισθάνεστε ΜΟΝΟΙ & ΑΒΟΗΤΗΤΟΙ!

Ενεργοποιηθείτε, σε δύο εβδομάδες αρχίζουμε το πρόγραμμα και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε,

Betty

 

Tags: ΑΧΙΖΟ,

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3