Πως να ενεργοποιήσετε τις "ορμόνες της χαράς" για 24 ώρες με ένα Patch

Written by Betty Aslanis on . Posted in Blog

ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ

Γεννήθηκε το ΝIRVANA, που ενεργοποιεί τις ενδορφίνες και τις κρατάει σταθερά σε υψηλά επίπεδα για 24 ώρες!

Οι ενδορφίνες είναι μικρές ομάδες πρωτεϊνών που παράγονται στην υπόφυση και τον υποθάλαμο του εγκεφάλου, απελευθερώνονται μέσω του νωτιαίου μυελού και διοχετεύονται στην κυκλοφορία του αίματος.

 

ΤΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ;

Όταν οι ενδορφίνες παράγονται σε μεγάλες ποσότητες, συμβάλλουν στην υγεία των οργάνων του σώματος & στην ψυχική μας κατάσταση.

Οι Ενδορφίνες, θεωρούνται το καλύτερο φάρμακο κατά της κακής διάθεσης και αποτελούν ισχυρότατο παυσίπονο - εκατό φορές πιο ισχυρό από τη μορφίνη, γιατί ενεργοποιούν τα φυσικά παυσίπονα του οργανισμού μας, όμως δεν κρατούν πολύ, γι αυτό και δεν τις χρησιμοποιούμε!!

Τα επίπεδα των ενδορφινών αυξάνονται όταν εκτελούμε κάποιες λειτουργίες. Η γυμναστική, το σεξ, το γέλιο και η κατανάλωση σοκολάτας είναι κάποιες από αυτές.

Δεν είναι φαντασία μας, που αισθανόμαστε όμορφα την στιγμή που γελάμε,  μετά την γυμναστική,  μετά το σεξ και όταν  τρώμε σοκολάτα. Τότε, αυξάνονται τα επίπεδα των ενδορφινών για λίγο και φεύγουν πολύ γρήγορα!

 Επιγραμματικά, οι ενδορφίνες:

 

 • Ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε καταστάσεις stress.
 • Συμβάλλουν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
 • Έχουν αντιγηραντική δράση
 • Βελτιώνουν τη μνήμη, διατηρώντας τα εγκεφαλικά κύτταρα νέα και υγιή συνεισφέροντας έτσι στη δημιουργική σκέψη.
 • Μειώνουν το stress.
 • Έχουν αναληγιτική δράση, 20-50 φορές ισχυρότερη αναλγητική δράση από τη μορφίνη.

 

 

Το συμπλήρωμα Nirvana

 

 • Υποστηρίζει την υγιή παραγωγή ενδορφινών για να ενισχύσει τη διάθεση.
 • Περιλαμβάνει φυσικό εκχύλισμα φυκιών.
 • Δεν περιέχει φάρμακα ή διεγερτικά.

Στην ουσία πραγματοποιείται ένας καταιγισμός βιοχημικών αλλαγών στον εγκέφαλο και απελευθερώνονται ένα πλήθος νευροδιαβιβαστών π.χ. ενδορφίνες, εγκεφαλίνες, σεροτονίνη, ντοπαμίνη, που μας προκαλούν χαλάρωση και ευεξία.

 

Το Nirvana Patch

 

 • Βελτιώνει τη διάθεση.
 • Προσφέρει σταθερό αποτέλεσμα.
 • Δεν περιέχει φάρμακα, χημικά ή διεγερτικά.

Πως μπορείτε να αποκτήσετε  το NIRVANA;

Το NIRVANA θα βγει στην αγορά μετά την επίσημη παρουσίαση του στην Βιέννη στις 23/9  από τον αμερικανό εφευρέτη & ιδρυτή των επιθεμάτων LifeWave, κ. David Schmidt.  

Όμως  είναι διαθέσιμο από σήμερα ΜΟΝΟ για τα μέλη της Οικογένειας LifeWave & μάλιστα όσα μέλη προλάβουν και το παραγγείλουν μέχρι της 30 Ιουνίου, θα τύχουν της μεγάλης προσφοράς!

Πώς να γίνετε ΜΕΛΗ LifeWave &  Patchbuddy Coaches

Όταν αγαπάς τον εαυτό σου, τότε μόνο θέλεις να μοιραστείς την αγάπη σου & τις γνώσεις σου με τους άλλους, τελεία & παύλα!

Αυτό κάνουν οι Γιατροί – Θεραπευτές & Patchbuddy Coaches του Βetty Aslanis Training Team. Επικοινωνήστε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες και μόνο εάν δεν έχετε τον προσωπικό σας Coach, επικοινωνείτε μαζί μας ή στο link, εδώ.

Το βήμα προς την επιτυχία

Μόλις μάθατε, το μυστικό για να διατηρήσετε τις “ορμόνες της χαράς” ενεργές για 24 ώρες. Το σίγουρο είναι ότι μπορούμε να νιώσουμε ευτυχισμένοι κολλώντας απλώς ένα patch στο σώμα μας, βοηθώντας το έτσι να παράγει τις απαραίτητες ενδορφίνες που θα μας κάνουν να νιώσουμε καλά, όλη μέρα!

Aλήθεια, ΕΣΕΙΣ πόσο ευτυχισμένοι είστε; Από σήμερα ψηλά τα κεφάλια & οι ώμοι πίσω ...

 

 

 

 

 

 

Tags: ΝIRVANA

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3