Blog

Σήμερα η Ομάδα του "ΑΞΊΖΩ" ξεκίνησε το ΒΉΜΑ 5 της ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ της για την ΠΡΌΣΚΛΗΣΗΣ 30 ΗΜΕΡΏΝ - 5 Φλεβάρη,
Περιμένουμε όλους ΕΣΑΣ που παλεύετε να ζήσετε στο σώμα που ονειρεύεστε. Υπάρχει σύστημα για μόνιμη λύση!
Προλαβαίνετε ακόμα να δηλώσετε την ΔΩΡΕΆΝ συμμετοχή σας, κάνοντας κλικ, εδώ.

 

Σήμερα η Ομάδα του "ΑΞΊΖΩ" και εγώ ξεκινήσαμε το ΒΉΜΑ 5 της ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ της ΠΡΌΣΚΛΗΣΗΣ 30 ΗΜΕΡΏΝ - 5 Φλεβάρη, και περιμένουμε όλους ΕΣΑΣ που παλεύετε να ζήσετε στο σώμα που ονειρεύεστε, όμως, υπάρχει μόνιμη λύση & προλαβαίνετε ακόμα να δηλώσετε την ΔΩΡΕΆΝ συμμετοχή σας.

ΜΆΘΕΤΕ πως, εδώ.

 

Η Ομάδα υποστήριξης υγείας "ΑΞΙΖΩ", σας προσκαλεί στην ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ - 5 Φλεβάρη!

Μόνο όταν υιοθετήσουμε καινούργιες συνήθειες στην ζωή μας, μπορούμε να αλλάξουμε την καθημερινότητα μας!

Έμαθα να φτιάχνω Μόνη μου το αμυγδαλόγαλο μου και τις μπάρες μου από την πούλπα του αμυγδαλόγαλου!
Έπρεπε όμως να βγάλω από την ζωή μου το αγελαδινό γάλα που με γέμιζε ΦΛΕΓΜΟΝΈΣ!

Εάν δεν καταπολεμήσουμε τις φλεγμονές, θα πέφτει συνεχώς η υγεία μας με διάφορες παθολογίες, που θα αρχίσουν σιγά - σιγά να εμφανίζονται με την ηλικία!

Το επίθεμα φωτοθεραπείας AEON προστατεύει τα κύτταρα από φλεγμονές & με «έσωσε» από την φλεγμονή του παχέος εντέρου. Παράλληλα, κατάφερα να εξαφανίσω τα συμπτώματα πέψης μου, συνδυάζοντας την Φωτοθεραπεία με συγκεκριμένες συνταγές μαγειρικής, που έμαθα να επιλέγω από καθαρές τροφές που δίνουν ενέργεια, δύναμη, που καίνε λίπος !!

Φίλοι μου, μπορείτε & Eσείς να ξεπεράσετε τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν με την υποστήριξη της Ομάδας "ΑΞΙΖΩ", συνδυάζοντας την Φωτοθεραπεία με την διατροφή, ελάχιστη άσκηση & ενθάρρυνση του εαυτού σας μέσα από το σπίτι σας, γιατί μοιραζόμαστε τα πάντα μαζί σας μέσα από την κλειστή σελίδα μας του F/B.

Είστε έτοιμοι για την αλλαγή?

Εάν ναι, αναφέρατε απλά, τα συμπτώματα σας ΕΔΩ με την λέξη κλειδί «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ - 5 Φλεβάρη» για να σας σταλούν οι οδηγίες ΦΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ, που σας αφορούν με τα επιθέματα LifeWave, να μάθετε από που μπορείτε να τα προμηθευτείτε & πως να τα εφαρμόζετε ΜΟΝΟΙ σας, χωρίς καμία δέσμευση, γιατί ΑΞΊΖΕΤΕ και δεν πρέπει να αισθάνεστε ΜΟΝΟΙ & ΑΒΟΗΤΗΤΟΙ!

Ενεργοποιηθείτε, σε δύο εβδομάδες αρχίζουμε το πρόγραμμα και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε,

Betty

 

Καλά Χριστούγεννα!

H ημέρα των Χριστουγέννων πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς!

Καταλαβαίνω το πόσο πολύ απασχολημένοι είστε με τις τελευταίες προετοιμασίες των γιορτών. Ανεξάρτητα όμως με αυτό, θα ήθελα  προσωπικά να σας ευχηθώ για τα Χριστούγεννα.  Στην πραγματικότητα, θέλω να κάνω κάτι καλύτερο από αυτό. Θέλω να σας δώσω ένα ΔΏΡΟ.

Συμφώνησα με την Ομάδα μου να δώσουμε ένα ΔΏΡΟ, για όλους όσους συμμετείχαν στην αποστολή μας για να προσδώσουν αξία σε ανθρώπους, που πολλαπλασιάζουν την αξία τους σε άλλους.  

Ήθελα να σας δώσω κάτι που θα σας προσδώσει τεράστια αξία καθώς θα αρχίσετε το 2018. Και γι αυτό σας δίνω έναν ΟΔΗΓΌ, για τον προγραμματισμό των ΜΕΝΟΎ & την προετοιμασία με τα ΨΏΝΙΑ της ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΣ, που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία στο πρόγραμμα «ΑΞΊΖΩ – Πρόκληση 30 Ημερών – για τον καινούργιο Σας εαυτό». Είναι εντελώς δωρεάν με εύκολη πρόσβαση.

Κάνετε κλικ, ΕΔΏ, για να μπορέσουμε να σας το στείλουμε. 

Στη ζωή μου, έχω διαπιστώσει ότι η καλύτερη εποχή του χρόνου είναι η εβδομάδα που χρησιμοποιώ για να προβληματιστώ για το επόμενο έτος. Αξιολογώ τους τρόπους με τους οποίους επένδυσα το πολυτιμότερο περιουσιακό μου στοιχείο - το χρόνο μου - και αναζητώ τρόπους βελτίωσης για το επόμενο έτους. Περνάω επίσης χρόνο σκέψης για τις επιτυχίες που είχα και τα μαθήματα που έμαθα τους τελευταίους 12 μήνες. Αυτή η πρακτική όχι μόνο δημιουργεί επιτυχία για το επόμενο έτος, αλλά συχνά επαναπροσδιορίζει την επιτυχία.

Έχω πει συχνά ότι ο καλύτερος δάσκαλος δεν είναι η εμπειρία, αλλά η αξιολόγηση της εμπειρίας.  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο ΟΔΗΓΌΣ με τα ΜΕΝΟΎ & τα ΨΏΝΙΑ της ΝΟΙΚΟΚΥΡΆΣ, σχεδιάστηκε για να σας διδάξει πώς να σκέφτεστε με σοφία και σαφήνεια για έναν καλύτερο προγραμματισμό πριν πάτε για ψώνια, αφού πρώτα ελέγξετε τις ανάγκες σας και οργανώσετε το πρόγραμμα της διατροφής σας, τα μενού σας και τις ανάγκες του σπιτιού σας, ώστε να κερδίζετε χρόνο & χρήμα σαν να είχατε μία οικονόμο στο σπίτι σας!

Απολαύστε αυτό το ΔΏΡΟ και κάντε κάτι εξαιρετικό για την ανάπτυξή σας αυτήν την περίοδο. Καλά Χριστούγεννα! Θα σας δούμε στο Νέο Έτος!

Betty,

 

 

Θέλετε να μάθετε ποιο είναι το πρόβλημα των ανθρώπων που θέλουν να χάσουν βάρος;

Δεν είναι τα fast food ...

Δεν η έλλειψη κίνησης ...

... ούτε το αλκοόλ!

Είναι κάτι τόσο ύπουλο που μπαίνει στην ζωή τους από την πίσω πόρτα χωρίς να γίνεται αντιληπτό και που τους αποδυναμώνει μέσα σε μία νύχτα!

Ακόμα κι εάν θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ πειθαρχημένο, αυτό που πρόκειται να σας αποκαλύψω μπορεί σας συμβεί, γι αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Λοιπόν, τι είναι αυτό το τόσο τρομακτικό;

.... το ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ

Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται να αλλάξουν κάτι στην ζωή τους, επειδή δεν θέλουν να μένουν μόνοι και ανέχονται ανεπίτρεπτες καταστάσεις γιατί φοβούνται την μοναξιά!

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ «ΑΞΙΖΩ» δίνει τόσο μεγάλη έμφαση στην υποστήριξη και στην αγάπη σε καθημερινή βάση.

Εάν εγγραφείτε, θα συμμετάσχετε σε μια ομάδα με πολλά άτομα, που βαδίζουν στο ίδιο μονοπάτι με εσάς.

Φανταστείτε πως θα ήταν εάν είχατε την δική σας ομάδα ανθρώπων, που θα σας καλωσόριζαν και σας λέγανε πόσο αξίζετε, που θα σας βοηθούσαν, που θα στέκονταν δίπλα σας  για να ξεπεράσετε τις τυχόν προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσετε ενώ βρίσκεστε σε αβεβαιότητα.

Αυτό συμβαίνει σε κάθε ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ και η επόμενη ξεκινά μόλις λίγες μέρες!

Πηγαίνετε στο παρακάτω link για να εγγραφείτε την ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ (Ξεκινά τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου)

Εδώ

Είσαι έτοιμος για μία νέα αρχή στην υγεία σου με πολλά "όμορφα μυστικά";

Έλα στην παρέα μας!

Για περισσότερα & δηλώσεις συμμετοχής, κάνε κλικ εδώ

ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ - 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Είσαι έτοιμος για μία νέα αρχή στην υγεία σου με πολλά "όμορφα μυστικά";

Έλα στην παρέα μας!

Για περισσότερα & δηλώσεις συμμετοχής, κάνε κλικ εδώ.

ΠΡΟΚΛΗΣΗ 30 ΗΜΕΡΩΝ - 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 

 

 

 

Subcategories

Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3